2012 en eerder

Informatie van eerdere concerten staan op de eerder verschenen pagina’s van:
Esway Atelier Concerten

VENcEVENcE

25 november 2012. De opmerkelijke combinatie van instrumenten (cello, viool, drums, gitaar, accordeon/piano en de karakteristieke backing-vocals) slepen je mee door uiteenlopende stijlen, emoties en prachtige verhalen.

VENcE is in 2004/2005 als trio opgericht en is in de afgelopen jaren gegroeid naar de huidige bezetting. Zanger en gitarist Jos de Vries schrijft de teksten en de muziek ontwikkelt zich tijdens de repetities. VENcE speelt vooral eigen nummers en zowel live als bij opnames zijn vaak gast-muzikanten van de partij. www.vence.nu & Graveti of Soul (video)

Jos de Vries – zang & gitaar, Lielian Tan – drums & zang, Sebastiaan Wiering – cello & zang, Laura Iwema – accordeon & piano, Mariken Hoving – viool & zang

Gravity of Soul – Annemarieke Coenders & Wim Sebo

Singer-songwriter & drummer

Coenders en Sebo

17 juni 2012. Toen Annemarieke Coenders en Wim Sebo elkaar in 2007 tegen het lijf liepen, lag samenwerking op het eerste gezicht misschien niet voor de hand. Annemarieke Coenders was net gestopt met het zangduo Ygdrassil, waarmee ze 5 cd’s maakte en optrad in binnen- en buitenland. Wim Sebo kende ze als drummer van de noiseband Soom. Hij had zijn drumstel inmiddels ingeruild voor een elektronische drumkit en maakte soundscapes bij poëzie- en dansvoorstellingen.

Coenders wilde altijd al graag met een drummer samenwerken. In Wim Sebo vond zij veel meer dan dat. Zijn subtiele gebruik van samples en inventieve drumstijl sluiten prachtig aan bij de sfeervolle songs van Annemarieke Coenders. Aan boord van een tot woonschip en studio omgebouwd vrachtschip werkte het tweetal aan hun repertoire: prettig prikkelende luistermuziek voor liefhebbers van eigenzinnige folk, americana en indie-pop.

In het najaar van 2010 verscheen de debuut-cd Go. Momenteel werkt het duo aan de opvolger van deze door diverse media zeer goed ontvangen plaat. –

Informatie van eerdere concerten staan op de eerder verschenen pagina’s van:
Esway Atelier Concerten